sunnmore

Vi hadde i dag medlemsmøte i Olsvika, Les mer om NKK stevne, NKKU å Sørnesmarka, Kursaktivitet, Dugnad å lys, og klubbhus

Det møtte opp ca 25 personer, vi hadde hygelig sammvær å koste oss med masse deilige kaker, kaffe og brus.

Vi informerte litt om NKK stevne i mai og hva vår rolle blir og diskuterte litt rund dette. Vi kommer til å trennge masse hjelp til forskjelige oppgaver som parkering, inngang, kiosk, rydding og skrivere. Om du har lyst til å være med å hjelpe til gå inn på denne linken og fyll ut et lite skjema med hva du kan tenke deg å hjelpe til med og navn å kontaktopplyusninger.

Charlotte fra NKKU fortalte litt om hva som skjer på Sørnesmarka og om deres planlagte dugnad 29-30 september, se mer her.

Det ble diskutert interessen for andre typer kurs en de vi holder pr i dag. Vi vil nå undersøke muligheten for å ta hit instruktører til eventuelt et Freestyle kurs og et Rally lydighetskurs, har du lyst å være med på et slikt kurs gå inn på denne linken allerede nå og meld din innteresse, blir interessen tilstrekelig vil vi bokke instruktør og invitere de som har meldt seg til kurset.

Vi informert også om at vi har bestilt mer lys til treningsområdet og at vi vil kalle inn til en dugnad når disse blir levert. i tillegg til belysningen har vi også litt annet ryddearbeid på bana og i kjelleren så vi håper mange stiller opp når vi legger ut datoen.

Til slutt diskuterte vi eventuel bygging av et lokale ved treningsbana, ingen var i mot et slikt prosjekt så styret vil gå videre med saken å se hva som er mulig å få til. mer informasjon vil komme når ting faller på plass.


Webløsning ©2018 av Web Norge. Content © Sunnmøre Hundeklubb