Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konkurranserettet kurs i Rallylydighet med Solveig Zetterstrøm – fullt

Event Series Event Series (See All)

16 juli @ 09:00 16:00

Sunnmøre Hundeklubb inviterer til konkurranserettet kurs i Rallylydighet helgen 14. – 16. juli med instruktør og dommer Solveig Zetterstrøm. Ikke gå glipp av denne unike muligheten! Kurset er for deg som kjenner til hundesporten Rallylydighet, enten ved å ha trent selv eller gått nybegynnerkurs. Det forutsettes at hunden kan de grunnleggende øvelsene sitt, dekk, bli, gå fot og utgangsstilling, som Rallylydighet bygger på. Om du går i klasse 1 eller Elite spiller ingen rolle, her kan alle med ambisjoner om å konkurrere melde på! Man har også mulighet til å delta uten hund og være observatør.

Vi setter opp 2 kortere kurs da vi vet at Solveig er en svært ettertraktet instruktør. Hvert kurs varer i 8 timer, hvor begge gruppene har felles 2 timers teori fredag kveld. Hver gruppe har plass til 6 deltagere.

Fredag 14. juli kl 19.00-21.00
Lørdag 15. juli kl 10.00-13.00 (FULLTEGNET) og 14.00-17.00.
Søndag 16. juli kl 9.00-12.00 (FULLTEGNET) og 13.00-16.00
Vi tar forbehold om at kurstidene forskyves litt med tanke på instruktørens flytider.

Påmelding – tidlig pulje FULLTEGNET
Påmelding – sen pulje

Påmelding til observatørplasser tidlig pulje lør+søn
Påmelding til observatørplasser tidlig pulje lør+søn

Medlemmer av klubben har fortrinnsrett på dette kurset.
Pris medlemmer: 2500 kr
Pris ikke-medlemmer: 3000 kr
Observatør uten hund: 800 kr medlem / 1000 kr ikke-medlem (12 plasser).

Du vil motta faktura på e-post som betales via PayPal.

Ved spørsmål vedrørende kurset kan Caroline Jensen kontaktes via Messenger: https://m.me/staffiebullterrier

Om instruktøren:
Solveig har drevet med hund siden 2004. Allerede i 2005 begynte hun å konkurrere i rallylydighet, og året etter i lydighet. Hun var på den tiden, og er fortsatt svært engasjert i rallylydighet. Solveig utdannet seg som dommer (2007), og etterhvert som instruktør i sporten (2014). Da hun flyttet til Trondheim for å studere (2009) bidro Solveig til å starte opp et rallymiljø som nå har blitt stort. Hun har også sittet i diverse styrer og komiteer opp gjennom, og trives godt når hun kan engasjere seg i en så fantastisk sport som dette! Nå har Solveig to hunder, en Border Collie og en Silky Terrier. Den ene er pensjonert, og den andre konkurrerer i klasse 3. Sporten har vokst i rekordfart, og med dette har også behovet for flere dommere meldt seg. Solveig har vært kursholder på de to siste dommerutdanningene, og synes det har vært lærerikt, inspirerende og gøy.

Når det gjelder Solveigs engasjement i regelverket har hun bidratt i de tre siste revideringene av dette (2014, 2018 og 2023). Hun brenner for at sporten skal opprettholde ”samspill-glede-holdninger” som er rallyens slagord, og har dette slagordet i tankene både i egen hundetrening og når hun underviser.

Det å undervise i sporten er noe hun liker svært godt. Solveig har reist rundt i store deler av Norge og undervist alt fra nybegynnere til ekvipasjer som satser på internasjonalt nivå. Det å nå kunne nå enda flere deltakere via Online Hundetrening synes hun er utrolig kult!

Solveig har ført opp to hunder (Border Collie og Silky Terrier) til klasse 3 i rallylydighet og 3 hunder (Schapendoes, Border Collie og Silky Terrier) til elite i rallylydighet. To av hundene har også oppnådd Championat (2011 og 2016), og en har kommet til finalen i NM i rallylydighet (2018 og 2019).

Opp gjennom har hun også trent litt lydighet, agility, spor og rundering.

Alvikvegen 168
Ålesund, 6019 Norge
+ Google-kart
Scroll to Top