sunnmore

Her finner du litt informasjon om klubben.

Sunnmøre Hundeklubb er en klubb for alle hundeinteresserte. Vi har ca. 200 medlemmer. Mange er aktive, noen er med for å støtte klubben, mens andre vil dra nytte av de fordelene et medlemskap gir i form av informasjon, råd og veiledning.

Sunnmøre Hundeklubb ble startet da Aalesund Hundeklubb ble lagt ned etter en lang periode med passivitet. På stiftelsesmøtet den 31. mars 1971 var det 39 frammøtte.

Sunnmøre Hundeklubb er en klubb for alle raser og blandingshunder. Ellers så har vi de fleste raser representert i klubben. Vi har store og små - brukshunder, selskapshunder og utstillingshunder. Uansett hvilken hund du har, er du hjertelig velkommen! Vi har også medlemmer som ikke har hund selv men låner av bekjente.

Klubben er delt inn i flere grupper: Her i Ålesund har vi Lydighet- og brukshundgruppe, Agilitygruppe og Selskapshundgruppe. Dessuten har vi avdeling i Sykkylven.

Hva gjør vi?

Vårt mål er å fremme all positiv aktivitet med hund. Vi holder kurs i:

Spor, dressur, agility og ringtrening (utstillingstrening). Alle interesserte er hjertelig velkommen til å delta på kursene våre. Kursene annonseres på hjemmesiden. Ellers kan dere gjerne ringe og spørre. Skulle det være spesielle aktiviteter du ønsker å prøve, og som vi ikke holder kurs i, så er det bare å si fra. Vi prøver da å leie inn kursholder, slik at vi kan starte med aktiviteten.

Vi har medlemsmøter på klubbhuset i Olsvika med ulike temaer om hundehold og annet som interesserer oss hundefolk. Ellers arrangeres turer, fester og andre sammenkomster. Etter at klubbhuset vårt brant ned har dette ligge nede, men vi jobber med å få opp igjen ett nytt klubbhus.

Vi står som arrangør av flere offisielle konkurranser årlig i Eksteriør, Agility, Lydighet og Bruks.

Vi ønsker alle som er glad i hunder velkommen til Sunnmøre Hundeklubb.

 


Webløsning ©2018 av Web Norge. Content © Sunnmøre Hundeklubb