sunnmore

Sunnmøre Hundeklubb arrangerer lydighetskurs med instruktører utdannet gjennom Norsk Kennel Klub.Vi tilbyr valpekurs, grunnkurs og kurs for videregående.

 

Valpekurs er for valper ca. 3-5 mdr. gamle. På dette kurset legger vi i hovedsak vekt på forholdet eier-hund ved å skape god kontakt og trygghet, slik at du/familien og valpen blir en harmonisk flokk. Leik,miljøtrening og søksøvelser er også en del av kurset. I tillegg instrueres det i praktiske lydighetsøvelser som en har bruk for i hverdagen. All innlæring foregår på en positiv måte, og det settes ingen krav til valpen på dette kurset.

Grunnkurs  er for hunder fra ca. 5-6 mdr. og ubegrenset alder oppad. Kurset er for nybegynnere og hunder som har gått på valpekurs. Det passer for alle hunder og eiere. Om du ønsker såkalt hverdagslydighet, konkurrere i lydighet, agility eller bruks, eller kanskje du og hunden har problemer med samarbeidet, så er dette kurset noe for deg. Vi legger også vekt på øvelser du har bruk for i hverdagen samt innføring i søksøvelser. Samarbeide, og at hunden lærer seg å høre på deg, er svært viktig for at du skal lykkes i å lære den noe.   

Videregående kurs er for hunder som har gått valpe- og/eller grunnkurs hos SHK, og som ønsker å befeste de grunnleggende øvelsene bedre. Kurset passer også for de som evt. ønsker å konkurrere med sine hunder. Øvelsene, som det her trenes på, inngår i bronsemerkeprøven, en uoffisiell lydighetsprøve. SHK arrangerer bronsemerkeprøve et par ganger i året.                                                                              

Alle kursene går over 12 klokketimer fordelt på flere dager. Kursene blir arrangerte stort sett gjennom hele året.    

Pris:                                                                                                                 

Medlemmer: kr 1500.   Ikke medlemmer: kr 2000                                                                            

For påmelding:                                                                                  

Påmeldingsskjema

For mer info kontakt
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.      Mobil : 48220961                                                                                                

Anne Fet                                                                         

kursansvarlig                                                                                                          


Webløsning ©2018 av Web Norge. Content © Sunnmøre Hundeklubb