Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bronsemerkekurs – fullt

Event Series Event Series (See All)

25 august, 2023 @ 18:00 20:00

Dette er et kurs for de som har lyst til å lære mer om konkurranselydighet, enten for å jobbe frem mot å konkurrere eller for å aktivisere og ha det gøy sammen med hunden. Det vil bli jobbet målrettet med øvelsene som kreves for å ta bronsemerket. Det er en fordel at hund og fører har grunnleggende ferdigheter i lydighet/hverdagslydighet.

Øvelser:

  • Tilgjengelighet- Her sjekker vi at hunden din er tilgjengelig ved at instruktøren/dommer bøyer seg ned og hilser på hunden.
  • Lineføring- Hunden skal kunne gå pent i båndet ved fører sin venstre fot.
  • Dekk fra holdt- Hunden skal kunne legge seg på kommando etter å ha gått løs ved siden av fører. Den skal bli liggende til den får ny beskjed.
  • Innkalling fra sitt- Hunden skal kunne bli sittende når fører forlater den og går ca 15 meter. Den skal komme løpende på fører sin kommando og sette seg ved førers venstre ben.
  • Hopp over hinder – Hunden skal forlates i bli foran et hinder, hoppe og innta utgangsstilling på kommando.
  • Enkelt dekk i ett minutt- Hunden skal kunne bli liggende i ett minutt mens fører står på ca. 15 meters avstand.
  • Helhetsintrykk- Her gis det karakter utifra samarbeid, tydelighet og gjennomføring av øvelsene.

Om instruktør Cathrine:
Hun trener i dag LP, spesialsøk og trekk med kickbike, men snuser også innom brukshundsport og rallylydighet. I tillegg har hun en stor interesse innenfor anatomi og alt som har med nesearbeid å gjøre. Hun er veldig opptatt av samspill og at både hund og fører skal ha det gøy på trening.
Hun har en stor interesse av å få påfyll av kunnskap, inspirasjon og motivasjon og ser stadig etter nye ting å lære.

Hunderelaterte kurs:
2012 Sommerleir NKKU
2013 Treningslære Norsk heste- og hundeterapiskole
2015 Lydighetsseminar m/ Peter Scherk
2016 RIK- Grunnkurs m/ Rolf Hegg
2019 Pelspleie på hund m/ Hanna Casell
2019 Fryktfri kloklipp m/ Rikke Noss Bang
2019 Ernæringskurs for hund
2020 Catch instruktørutdannelse (Instruktører Siv Svendsen, Camilla Lien, Ellen Kristine Bahr, Peder Z. Christiansen, Frode Sjovatsen, Ane Andersen, Heidi Jorem Sollien)
2022 Bästa Starten instruktørkurs

Info:
Kurset vil gå seks fredager fra 18:00, med oppstart 11. august. Økta 15. september vil bli flyttet i samråd med kursgruppa, da det foregår utstilling på bana denne dagen.

Det er plass seks ekvipasjer i gruppa, så du bør være raskt ute hvis du vil ha delta. Kurset koster 2500,- du vil få faktura på e-post.

Vi skal forsøke å få til så kurset kan avslutte med en uoffisiell bronsemerkeprøve. Dette kommer vi tilbake til og vil avtale med kursgruppa. Påmelding via dette skjemaet.

Sees på kurs!

Skroll til toppen