Våre instruktører

Sunnmøre Hundeklubb er stolte av å ha dyktige og engasjerte hundeinstruktører til å hjelpe deg med å utvikle et sterkt bånd og et godt samarbeid med din firbente venn.

Våre instruktører har gjennomført NKKs instruktørkurs og har opparbeidet seg solid kunnskap om hunderasenes egenskaper, adferd, og treningsmetoder. De har også lært seg hvordan man kan tilpasse treningen til den enkelte hund og eier, med fokus på positiv forsterkning og belønning. Dette gjør at de er i stand til å tilby varierte og effektive treningsøkter som bidrar til å bygge et positivt og tillitsfullt forhold mellom deg og din hund.

Våre hundeinstruktører er ikke bare faglig dyktige, men de er også lidenskapelige hundeeiere og -entusiaster. De deler gjerne sin kunnskap og erfaring med deg, og er alltid der for å svare på spørsmål og gi råd. Uansett om du er en ny hundeeier som ønsker å lære grunnleggende lydighet eller en erfaren hundeeier som ønsker å trene til konkurranser, vil våre instruktører veilede og støtte deg gjennom hele prosessen.

Du kan være trygg på at du og din hund vil bli tatt godt vare på hos oss.

Linda Myhre

Linda er opptatt av å gjøre hundetrening til en morsom opplevelse for både hund og eier, og hun bruker utelukkende positiv belønning i sin tilnærming. Hun er en sertifisert instruktør trinn 1 gjennom Norsk Kennel Klub (NKK), har bestått teori, muntlig og praktisk eksamen for Trinn 2 Lydighet og jobber på for å bestå ferdighetskravet med hund, for å få tittelen instruktør NKK trinn 2 Lydighet. Hun er også godkjent rallylydighetsinstruktør. Hun holder kurs i alle våre grener, lydighet, rallylydighet, agility samt valp/unghund/hverdagslydighets kurs.


Caroline Jensen

Caroline har en dedikasjon til å bistå deg og din hund på veien mot suksess i treningen. Caroline har en rekke kurs; ringsekretærkurs, NKK instruktørutdannelse trinn 1 og NRL-instruktør. I tillegg har hun deltatt på ulike rallylydighetskurs. Videre har hun tatt online kurs om adferdsproblemer hos hunder 1 og 2, arrangert av Hun om Hund.


Jennifer Danz

Jennifer brenner for god kommunikasjon mellom hund og fører – og hjelper deg dit. Hun driver med rallylydighet selv og har stor verktøykasse som kan hjelpe deg og din hund mot et bedre samspill. Jennifer har NKKs instruktørutdannelse trinn 1.


Mirielle Kari

Mirielle Kari er autorisert NKK instruktør og fokuserer på positiv forsterkning og belønning i treningen. Hun er opptatt av å lære bort hvordan hundeeiere kan gå frem for å få til et godt samarbeid og kontakt med sin hund. Mirielle er engasjert i hverdagslydighet og hundesporten rallylydighet. Hun har ei Alaska husky tispe som hun konkurrerer i Elite i rallylydighet med.

Skroll til toppen