NKK Trinn 1- og NRL-instruktør: Caroline Jensen

Det er med stor glede vi ønsker å presentere Caroline Jensen, en av våre dyktige hundeinstruktører her på Sunnmøre Hundeklubb. Caroline har et sterkt fokus på å gjøre hundetreningen til en god opplevelse for både hunden og eieren.

Caroline har eid Staffordshire Bull Terriere siden 2007 og deltatt på utstillinger, trent lydighet og rallylydighet. I tillegg har hun arrangert utstillingstreninger (ringtrening) i Ålesund, og dermed opparbeidet seg et kjent navn innenfor hundemiljøet. I 2014 begynte hun også å trene rallylydighet og debuterte med hunden Kenny, høsten 2015. På grunn av studier har hun hatt pause fra konkurranser.

Caroline har en rekke kurs; ringsekretærkurs, NKK instruktørutdannelse trinn 1 og NRL-instruktør. I tillegg har hun deltatt på ulike rallylydighetskurs. Videre har hun tatt online kurs om adferdsproblemer hos hunder 1 og 2, arrangert av Hun om Hund.

Caroline har en dedikasjon til å bistå deg og din hund på veien mot suksess i treningen. Hun vil veilede deg gjennom kursene med en kombinasjon av kunnskap og entusiasme. Med hennes støtte kan du forvente å styrke båndet med din hund, forbedre lydigheten og nærme dere de felles målene dere har satt.

Ta kontakt med Sunnmøre Hundeklubb i dag for å bli kjent med Caroline Jensen og for å finne ut mer om de kursene hun tilbyr. Du kan være trygg på at du vil bli tatt godt vare på av Caroline.

Skroll til toppen