Bli medlem

Hvordan bli medlem i Sunnmøre Hundeklubb?

En rask guide!

For å være medlem i Sunnmøre Hundeklubb, må man også være medlem i Norsk Kennel Klub. Det er fordi vi er en underklubb av NKK.

Trykk på denne linken. Trykk så på
Deretter må du fylle inn riktig informasjon om deg selv. Du vil få spørsmål om hvilken/hvilke hundeklubber og/eller raseklubber du vil melde deg inn i der. Der velger du Sunnmøre Hundeklubb.

Husk at medlemskapet er knyttet til mennesker, ikke til hunden. Det er i midlertid mulig å ha husstandsmedlemmer i tillegg til hovedmedlem. Å være husstandsmedlem koster ikke like mye.

Hvilke fordeler er det med å være medlem hos Sunnmøre Hundeklubb?

Som medlem hos oss får du tilgang til treningsfasilitetene i Olsvika. Vi sender ut nyhetsbrev med jevne mellomrom der du får relevant informasjon om det som skjer.
Vi avholder kurs, arrangerer konkurranser og utstillinger. Ikke minst så får du bli del av et hyggelig og raust treningsmiljø. Hos oss kan du trene lydighet, rallylydighet, agility, sosialisere hunden din i trygge omgivelser og ikke minst, skape relasjoner med menneskets beste venn. Det er selvsagt helt innafor å være medlem uten å eie egen hund også. Hvis du har spørsmål, ris eller ros, send til leder@smhk.org.

Skroll til toppen