NKK Trinn 1 instruktør: Linda Myhre

Vi er stolte av å presentere Linda Myhre, en av våre dyktige hundeinstruktører her på Sunnmøre Hundeklubb. Linda er opptatt av å gjøre hundetrening til en morsom opplevelse for både hund og eier, og hun bruker utelukkende positiv belønning i sin tilnærming.

Med to svenske lapphunder ved sin side, har Linda selv trent dem opp til ELITE i rallylydighet, samt klasse 2 i agility. For å variere treningen, tilbringer de også mye tid på fjellet. Linda deltar også sporadisk på utstillinger for å vise frem rasen og dele sin kjærlighet for den.

Linda har vokst opp med schäfer og har livslang erfaring med hunder (med et lite opphold i småbarnperioden). Hun har nå et lite oppdrett av svensk lapphund, og er en sertifisert instruktør trinn 1 gjennom Norsk Kennel Klub (NKK). Utdannelsen bruker hun til å holde kurs for valp/unghund, i rallylydighet og agility.

Linda er dedikert til å hjelpe deg og din hund med å oppnå suksess i treningen. Hun vil veilede deg gjennom kursene med kunnskap og entusiasme. Med hennes hjelp kan du forvente å styrke båndet med din hund, forbedre lydigheten og komme nærmere målene dere har satt sammen.

Ta kontakt med Sunnmøre Hundeklubb i dag for å bli kjent med Linda Myhre og for å finne ut mer om de kursene hun tilbyr. Du kan være trygg på at du vil bli tatt godt vare på av Linda.

Scroll to Top