Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Treningsdag – rallylydighet

1 mai @ 10:00 16:00

Hei alle sammen, hold av datoen! 🐶

Vi ønsker å invitere til rallylydighetdag hos Sunnmøre Hundeklubb den 1. mai! 😃 Meld deg på i kommentarfeltet til innlegget i arrangementet på Facebook.

Det blir en fullstendig lavterskel fellestrening uten instruktør som er åpen for alle, uansett nivå! Og vi håper dere fra klubbene i nærheten vil ta turen og trene sammen med oss.

Kanskje lurer du på om rallylydighet er noe for deg og din hund? Ta gjerne turen innom for å se hva vi driver med.

Klokken 10 starter vi dagen med gruppeinndeling og deretter oppstart av treningen.

Vi planlegger at treningsbanen deles inn i 3 poster med:

Post 1: 2 fulle baner (klasse 1/2 og elite) med forstyrrelser
Post 2: minibane: flytende øvelser og minibane: stasjonære øvelser
Post 3: kjegleøvelser

Vi deler oss inn i 3 grupper på tvers av klubbene slik at vi kan gi hverandre nye innspill og tips underveis i treningen, og roterer på treningskombinasjonene i løpet av dagen slik at alle gruppene er innom alle postene.

Klokken 12:00 fyrer vi opp grillen, slik at de som ønsker kan ta med egen grillmat til lunsj. Det er i tillegg mulig å kjøpe snacks og brus i kiosken med vipps.

‼️OBS: Fra klokken 14:00 blir det skytetrening på skytebanen ved siden av hundebanen. Du ser selv om du ønsker å avslutte treningen før dersom du har en redd hund.

Anbefaler alle å ta med varme klær, noe å sitte på og masse snacks til både seg selv og de firbeinte! Dette blir en kjempekjekk og sosial dag.

Alvikvegen 168
Ålesund, 6019 Norge
+ Google-kart
Scroll to Top