Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Valpekurs på dagtid – oppstart uke 39 – FULLT

25 oktober, 2023 @ 12:00 14:00

Velkommen til valpekurs på dagtid!

Vi prøver et nytt konsept – valpekurs på dagtid. Oppstart uke 39. Vi vil presisere at instruktøren på kurset ønsker å være fleksibel med tanke på tidspunkt. Dette vil drøftes sammen med gruppa hvis det blir nok påmeldte. Det er derfor lurt å være rask med å melde deg på, så det kan avtales tidlig hva deltakerne ønsker/får til.

På valpekurs hos oss vil du få en innføring i forskjellige belønningsbaserte metoder som man bruker for å lære hunden det du ønsker hunden skal lære. Et valpekurs foregår like mye hjemme som på kurs.  Øvelser vi er innom på kurset er blant annet:

– Omvendt lokking
– Innkalling
– Gå fint i bånd
– Passeringstrening

Alle metodene er utelukkende basert på positiv belønning.

I forkant av kurset får du tilgang til en nettbasert modul, som viser alle metoder og øvelser, både med tekst og video. På denne måten kommer man forberedt på kurs og en får god tid til det praktiske på kurset, framfor å gjennomgå metodikk og teori. Det er svært viktig at den første kursmodulen blir åpnet i god tid, minimum en uke, før første kursdag. Hvis ikke blir en hengende etter på metode og teori gjennom hele kurset.

Meld deg på via denne linken.

Du vil få en faktura på epost. Påmeldingen er bindende. 1900,- for medlemmer, 2200,- for ikke-medlemmer. Instruktør er Birgitte Espeseth hos Sunnmøre Hundeklubb.

Skroll til toppen